Magiška kolekcija Fokus Pokus

Mūsų tiekėjai nuolat mus nustebina įvairiomis naujienomis, todėl ir mes su džiaugsmu jums pristatome dar vieną nuostabią kolekciją, kuri užburs visus tikrąja to žodžio prasme. Mūsų draugai Meri Meri visada pasižymi savo geru skoniu, džiaugiamės, kad galime su jumis dalintis jų unikalios kūrybos vaisiais.

Ši tema – Fokus Pokus yra tikrai ypatinga. Magija ir  burtai – tai viena geriausių šventės temų, kuri tiks ir berniukams, ir mergaitėms. Juk mes visi mėgstame stebuklus. Ši kolekcija pasižymi savo išskirtiniu dizainu, joje yra net keli pasirinkimai, kurie kaip kartu, taip ir atskirai gali būti puiki puošmena.

Tik pažvelkite, kokio grožio yra magiškos Fokus Pokus lėkštutės, jos yra skirtingų formų, bei dydžių. Jų dėka galite suteikti savo vakarėliui paslapties. Lėkštutės dekoruotos įvairiausiais magiškais elementais su aukso folijos papuošimais. O lėkštutės Zuikis skrybėlėje – tai apskritai tikra bomba. Jūsų iliuzijų ir magijos derinuką puikiai papildys servetėlės – kortos . Šios servetėlės yra ypatingai geros kokybės – tvirtos ir tikroviškos. Kaip vyšnaitė ant torto kolekciją apžvelgti baigsime su magiškais Fokus Pokus keksiukų smeigtukais.
Mes tiesiog dieviname, kaip Meri Meri apgalvoja visas detales, net jų produktų įpakavimas sukuria wow efektą, todėl juos drąsiai galima pridėti ir prie dovanos. Šį keksiukų komplektą sudaro net keturi skirtingų formų paveikslėliai: kortos, auksinės žvaigždės su kūdlotomis uodegytėmis, zuikis išlindęs iš skrybėlės ir balandis mago dėžutėje. Šis rinkinys pavers bet kokius keksiukus vakaro žvaigždėmis, net ir jeigu Jūs tiesiog pasigaminsite juos patys.

Nustebinti svečius dar niekada nebuvo taip paprasta. Džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti pačias naujausias bei įspūdingiausias kolekcijas, kurias kruopščiai atrenkame jums. Kurkime laiminagas istorijas kartu su happyu. 🙂

Pamatykite https://www.happyu.lt/produkto-kategorija/kolekcijos/fokus-pokus/ jau dabar 🙂