Kalėdų idėjos 2021

Pati gražiausia metų šventė – Kalėdos. Šiuo laikotarpių ieškome dovanų bei norime nustebinti ir pradžiuginti savo artimiausius šeimos narius. Gerai apgalvojame, kaip pakuosime dovanas, dekoruosime namus.  Norime ir su jumis pasidalinti keliomis idėjomis kaip sukurti išskirtinę šventę .

BALTOS KALĖDOS

Net patys nustebome, kokios gražios gali būti baltos spalvos Kalėdos!  Tikra žiemos pasaka. Sniego gniūžtės tarp baltų šakelių, plunksnų lengvumas ir pūrumas. Vardo kortelėms naudojami prabangūs stikliniai burbuliukai, kuriuose siaučia tikra žiemos pūga. Tokios jaukios ir stebuklingos šios mūsų baltos Kalėdos.

Puikus pasirinkimas Kalėdoms taps balti koriukai, pasirinkite kelis dydžius ir užpildykite jais šventinį stalą. Pasipuošti baltai, taip pat tiks ir mūsų turimos žiemos kolekcijos lėkštutės su servetėlėmis – snaigėmis. Nepamirškite ir papildomo dekoro, tai gali būti kabinamos dekoracijos. Mūsų prabangus sidabrinės spalvos sietynas puikiai tiks šiam dekorui.

ŽAISMINGOS KALĖDOS

Kalėdos gali būti ir ryškios, pripildytos žaismingų akcentų. Populiariausia Kalėdinė spalva raudona, tai juk tikra klasika , kuri visada taps puikiu pasirinkimu. Galite naudoti įvairius šių spalvų elementus dekoravime, ir pamatysite kaip smagiai gali atrodyti jūsų šventinis stalas. Jūsų vaikai bus sužavėti!

Pas mus galite rasti gausybę dekoravimo idėjų, kurios pradžiugins pačius mažiausius. Vaikams pasiūlykite valgyti iš Kalėdų senelio formos lėkštutes, taip vaikų nelabai mėgstamos silkės taps žymiai skanesnės. O jeigu dar šalia padėsite papliauškas, tai sėdėjimas prie kalėdinio stalo taps smagia pramoga. Namus pripildykite teminių balionų ir šios Kalėdos bus pačios įsimintiniausios!

AUKSINĖS KALĖDOS

Auksinėmis detalėmis dekoruotas stalas įgauna prabangos ir spindesio. Ši spalva puikia dera su karališkąja žalia. Pasirinkę šių spalvų derinį pradžiuginsite savo svečius estetika ir subtilumu, o jūsų stalas atrodys puošnus ir elegantiškas. Nebijokite naudoti papildomus akcentus ir parodyti svečiams savo išskirtinį skonio pojūtį.

Siūlome dekoruoti stalą blizgančiais auksinės spalvos konfeti, jie derės prie auksinių lėkštučių bei puodelių.

O jeigu jūs patys einate į svečius, padovanokite jiems kalėdinę balionų puokštę, tai tikrai pakels nuotaiką ir mažiems, ir dideliems

Svarbiausios metų šventės turi būti ne tik šiltos ir jaukios, bet ir gražios.