Kosmoso gimtadienis

Kosmoso tema ypatingai patinka vaikams, nes tai yra kažkas paslaptingo, neištirto, o fantazija čia tokia pat beribė kaip ir kosmoso platybės. Šioje šventėjė dominavo tamsiai mėlyna spalva, tačiau tamsios spalvos praskiedimui buvo panaudota ryški oranžinė ir sidabrinė spalvos. Šioje šventėje buvo panaudotos didesnė dalis pagrindinės mūsų kosmoso kolekcijos stalo serviravimo ir dekoravimo prekės.

Kadangi erdvė, kurioje vyko šventė visai neatrodė kosmiškai, buvo panaudotas papildomas apšvietimas. Šioje erdvėje buvo naudojami keli skirtingi apšvietimai: blykstė, neoninis apšvietimas, paprastos, mažos lemputės ant vielutės. Neoninis apšvietimas ypatingai gerai atrodė, kai pagrindinės šviesos buvo prigesintos ir sukūrė išties kosmišką atmosferą. Blykstė suteikė krentančių žvaigždžių ir šiokį tokį nežinomybės ir paslaptingumo efektą, o pagrindinis stalas buvo nusėtas mažomis, it smulkios žvaigždės, LED lemputėmis ant vielutės.

Šioje šventėje mūsų dekoracijos buvo pagrindinis dekoro akcentas. Gavosi skoningas, šiek tiek paslaptingas ir tikrai labai kosmiškas gimtadienis. Šventėje buvo dekoruojamos dvi erdvės – tai vaikų stalas ir foto zona, sujungta su desertų stalu. Mūsų kosmiškų lėkštučių ir astronauto servetėlių duetas tiesiog tobulai derėjo su ant šventinio stalo įsitaisiusiais astronauto formos ir planetų raštų cake pop‘sais , o lėkštutės „Raketa su uodega“ puikiai papildė bendrą vaizdą. Tačiau šiame gimtadienyje kosmosas tai ne tik planetos. Šios šventės vieni pagrindinių veikėjų buvo robotai.

Ant stalo puikavosi  ir svečiams šypsojosi puodeliai – roboto galva. Didelė dekoracija „Robotai“ tapo pagrindiniu šventės akcentu ir sukūrė tą, taip trokštamą, WOW efektą. Patogiai įsitaisę tarp juodų ir sidabrinių spygliuotų balionų ir paprastu balionų kompozicijos stebėjo visą šventės eigą. Tačiau dideli robotai šioje šventėjė buvo ne vieni. Jiems draugiją palaikė maži, nuotaikingi robotukai – keksiukų smeigtukai. Smagūs keksiukai su robotukais sustojo šalia kosmiškiausio torto su žvejojančiu žvaigždes astronautu, o kad visa šventė tikrai atrodytų kaip ne iš šios planetos buvo parinktas didžiulis plakatas / fonas su mėnulio spauda.

Parašykite mums, kokią šventę planuojate, ir mes nemokamai parinksime jums dekoracijų derinuką ir atsiųsime savo siūlomus variantus. Lauksime jūsų laiškelio hello@happyu.lt arba asmeninės žinutės IG @happyu.lt arba FB @happyu.lt

DEKORACIJŲ SĄRAŠAS:

Šventės organizavimas ir dekoravimas: artisokas.lt