Piknikas gamtoje

Žinome, kad su nekantrumu laukiate, kada galėsite iš namų išeiti palikę paltą spintoje.. Lygiai taip pat ir mūsų dekoracijos laukia, kada jūsų stalą papuošti galės ne tik namuose, bet ir gamtoje ar bent jau jūsų kieme!

Sunku būtų prieštarauti, kad šventėms lauke negali prilygti niekas. O mūsų kolekcija mėgstantiems gamtą, pavers jūsų pikniką stilingu ir gražiu! Tiems, kuriems patinka žygiai, ir tiems, kurie nori išskirtinės šventės miške.

Neturite idėjų kaip paįvairinti savaitgalio dienas ar laiką po darbo? Aplankykite pažintinius takus, kuriuose dar nebuvote!

🌿 Sapieginės pažintinis takas. Jei norite rasti ne tik lygų takelį, tuomet šis takas puikus variantas. Išlikę požeminiai bunkeriai, sandėliai ir kiti kariniai objektai, kurie prasidėjus karui savo funkcijų taip ir neatliko. Dabar bunkeriai tapę šikšnosparnių buveinėmis.

🌿 Strielčiukų žygtakis. Tai pažintinis takas, nukeliantis į tuos laikus, kai stovėjo pilis ir supažindinantis su to laikmečio gyvenimu. Tačiau patiks ir ne tik istorijos mėgėjams, nes atsiveria ir gražūs vaizdais su Naujosios Vilnios panorama. 

🌿 Senųjų kaimų pažintinis takas. Naujųjų Verkių popieriaus fabrikas, Staviškių piliakalnis ir turėjusios būti Turniškių hidroelektrinės vieta – tai vienos įdomiausios pažintinio tako vietos. 

🌿 Burbiškių miškas. Norite pamatyti mišką mieste? Nes šis nustebins jus savo žaluma, grožiu ir kalnais. Tikrai yra kur pasivaikščioti ir į kalnus palipti. 

Tačiau nepamirškite, kad nuo šiol žygiai ar eilinis pasivaikščiojimas gali persikelti į aukštesnį lygmenį. Įprastai vyniodami sumuštinius ar kitus užkandžius pagalvokime apie estetinį vaizdą pertraukėlės metu. Tam iš ties daug nereikia, pakanka keletos lėkščių, puodelių ir servetėlių ir jūs jau turite mini šventę! Kolekcijoje Nuotykiai gamtoje išsirinkite jums patinkančius vienkartinius indus ir jūs jau pasiruošę. Tokie indai ypatingai lengvi, todėl bus patogu neštis. Tik įsivaizduokite savo vaikų šypsenas, kai netikėtai gamtoje sukuriate šventę visai šeimai!

Žinoma, retai taip nutinka, kad iš gamtos grįžtame tuščiomis. Šakelė, akmenukas ar kitas įdomus radinys nelieka nepastebėtas, o kad būtų juos kur saugoti, turime dar vieną naudingą produktą. Tai smagūs teminiai maišeliai. Nors apie tokį daiktą ne visada pagalvosime, tačiau tai nepaprastai patogu ne tik užkandžius neštis, bet ir savo radiniams saugoti 🙂

Įsivaizduokite, kad grįžote su pilnu maišeliu gėrybių ir ką su jomis darote toliau?

Sukurkite mandalą. Naudokite akmenėlius, šakeles, lapelius ar žolę – viską ką rasite gamtoje, panaudokite ir sukurkite savo asmenišką simetrišką meno kūrinį.

Ant labai plonos šakelės, (žinoma naudokite tik tas, kurias rasite ant žemės ), o gal net ilgos žolės arba smilgos, suverkite kuo daugiau skirtingų lapų, patyrinėkite juos, pamėginkite atspėti, koks tai medis. 

Jei mergaitės pina vainikus, tuomet berniukai gali pasidaryti karūną! Internete galite rasti įvairių būdų kaip tai padaryti, tad tapkite gamtos karaliais 😉

“Nuotykiai gamtoje” – taip vadinasi mūsų miško kolekcija. Šioje kolekcijoje turime išskirtinio grožio lėkštutes meškiukus, valgant iš jų maistas tampa dar skanesnis. O gal planuojate iškylauti? Tuomet komplektas su grafiniais stovyklavimo elementais puikiai įsipaišys į šią atmosferą. Tai indai, kurie ne tik jūsų šventės metu atrodys nepriekaištingai bet ir eilinį pasivaikščiojimą pavers švente 🙂