Pižamų vakarėlis su Liuli fiesta

Ar kada nors svajojote sapnuose nusikelti ten, kur dar niekada nebuvote? Nuskristi į mėnulį arba iš arti stebėti Eifelio bokštą grojant rafinuotai prancūzų melodijai? O gal išsimaudyti šiltoje tropikų jūroje ir jaukiai pasislėpti palmės šešėlyje. Viskas įmanoma, kai tinkamai susikuri aplinką.

Kartu su Liuli Fiesta mes žinome, kaip tai padaryti. Džiaugiamės mūsų gražia draugyste ir nuoširdžiai juos rekomenduojame, jeigu planuojate nepamirštamą pižamų vakarėlį.

Liuli fiesta turi įvairiausių pižamų vakarėlio tematikų tad tikrai išsirinksite tai, apie ką sapnuosite šiandien. Liuli fiesta pasirūpins ne tik saldžiu ir patogiu miegeliu, bet net ir dantų šepetėlių ir asmeniniu rankštuostėliu.

O mes su savo indais ir dekoracijomis pasirūpinsime, kad jūsų vakarėlio vaišės būtų gražiai ir stilingai patiektos. Belieka užsisakyti skanėstus ir jūsų klasiškas vakarėlis paruoštas:

“Iki mėnulio ir atgal”

Tai magiškas, žvaigždėtas komplektas. Nusikelsite į platybes, kurioje kiekviena krintanti auksinė žvaigždutė – tai naujo noro išsipildymas.

Šiai temai mes irgi sukūrėte žvaigždėtą komplektą. Balta, juoda ir auksinė, pagrindinės spalvos derančios prie liulifiestos palapinių. Žėrinčių žvaigždučių konfeti, lėkštės, įrankiai, puodeliai bei magiška ,,Make a wish” torto žvakutė.

“Pajūrio stogeliai”

Nusikelsime į vandenynų platybes… Kur plaukioja egzotinės žuvys, o naktimis šviečia planktonas! Tai komplektas tiems, kurie svajoja apiplaukti visą pasaulį.

Šiai temai puikiai tiko mūsų povandeninio pasaulio kolekcija. Mėlyna ir tamsi žalia pagrindinės spalvos sukuria gilaus, bet tuo pačiu ir pilno gyvybės vandenyno atmosferą. Tarsi spalvotos žuvytės apsigyvenusios koraliniame rife.

“Paryžiaus bokšteliai”

Skambant paryžietiškai muzikai drąsiai einame gatve link mūsų mėgstamiausios kavinukės. Kavos ir sausainukų kvapą užuodžiame iš tolo. Tai prancūziška saldi pasaka.

Mūsų komplektas, tai tarsi šviežia bandelė su vaniliniu kremu viduje… Švelni rožinė spalva, su auksinėmis detalėmis bei gėlių žiedų elementais. Ar gi nekvepia Paryžiumi? Romatiškos lėkštės ir auksiniai puodeliai gardžiausiai arbatai.

,,Samanų karaliai”

Miškas ir gamta, džiaugiamės kai turime vasarą, bei pasiilgstame jos žiemą. Šis komplektas sukurs jums miško pasaką, kurioje kartu su jumis apsigyvens ir mieliausi miško gyvūnėliai.

Šiai temai be abejonės pasirinkome mūsų kolekciją ,,Nuotykiai gamtoje”. Meškiuko formos mažos lėkštutės bei šešiakampės lėkštės išmargintos gamtos bei stovyklavimo simboliais puikiai suderėjo. Dekoracijos sukuria natūralią atmosferą, kurioje trūksta tik laužo ir zefyrų kvapo…

“Vienaragis ir uogos”

Magiškas vienaragis ir jo saldžios, stebuklingos uogos. Svajinga ir miela pasaka, kiekvienos mergaitės svajonių sapnas.

Tokiai temai tikrai neapsieisim be savo sparnuotų vienaragio lėkštučių, servetėlių ir keksiukų rinkinio. Rožinės spalvos dekoracijos su aukso dulkėmis. Viskas atrodo taip šilta, jauku ir stebuklinga.

“Tropikų saulė”

Mhhh, kas gali būti geriau, nei staiga persikelti į egzotišką kampelį, ragauti šviežią kokosą ir maudytis saulės spinduliuos! Geltona saulė susipina su žydra jūra. Spalvos, kurios pakelia nuotaiką.

Šį komplektuką papildėme savo vienspalviais indais. Tai tos pačios spalvinės gamos indai, kurie įsilieją į bendrą dekoro stilistiką. Komplektą papildėme geltona bei žydra konfeti, tai tarsi tropinių vaisių kokteilis karštą dieną!

“Vanilinis debesėlis”

Vanilinis debesėlis – tai tarsi plaukianti jūsų balta svajonė. Boho stiliaus dekoras primena tą sapną iš kurio nenorime atsibusti.

Tai tradicinis pižamų vakarėlis – kreminis su cukraus pudros papuošimais. Baltos ir auksinės spalvų derinys atspindi šią gražią svajonę, o mėnulis tarsi akcentas giliam vaikučių miegui. Užpūskite stebuklingą ,,Make a wish” žvakutę ir tą nakti svajonės tikrai išsipildys…

Daugiau apie palapinių nuomą ir tematikas rasite čia: www.liulifiesta.lt