Paslaptys, kaip sukurti stilingą teminį gimtadienį

Į ką atkreipti dėmesį, jeigu norite, kad jūsų vaiko gimtadienis būtų netik teminis, bet ir stilingas? Sakytume stilingai teminis 😄 Pirma taisyklė – pamirškite apie vienkartinius indus su komerciniais personažais ir filmuko/filmo siužeto iliustracijomis. Tokie indai retai būna skoningi ir kokybiški, todėl norėdami išskirtinės šventės, jų atsisakykite. Geriau savo dėmesį nukreipkite į šiuos dalykus:

✨ Spalvos. Jos sukuria pirminį įspūdį. Kiekviena tema turi savo spalvų paletę. Jeigu sunku improvizuoti, internete tikrai rasite daugybę pavyzdžių, iš kurių galite sukurti savo individualią interpretaciją! Rinkitės vienspalvius indus, atitinkančius tematiką, o stalą dekoruokite papildomomis detalėmis.

✨ Asociacijos. Pamirškite indus su personažų atvaizdais. Jei norite išskirtinio gimtadienio, tuomet temą atskleiskite per simbolius, o ne perkraudami dekorą vienodais personažų veidais. Kad būtų papraščiau įsivaizduoti, pažaiskite asociacijų žaidimą. Parašykite 10 žodžių, su kuriais jums asocijuojasi pasirinkta tema. Pavyzdžiui, Frozen: sniegas, pusnys, ledas, snaigės, ledo pilis, ledo karalienė, sustingusi širdis ir t.t Dabar apvedžiokite tris, kurios jums artimiausios, tai ir bus jūsų raktas į originalią dekoro koncepciją. Toliau belieka tik stačia galva nerti į jūsų fantazijas.

✨ Teminiai saldumynai. Tai jūsų lobis. Tokie gražūs, kad net valgyti gaila. Būtent šioje vietoje galite nedvejodami naudoti mylimus jūsų vaiko personažus. Šiuolaikiniai desertai neretai atrodo kaip meno kūriniai. Žemai lenkiame galvą prieš visas profesionalias konditeres ir nuoširdžiai žavimės jų meistriškumu 🤩Būtinas atributas – tai teminis gimtadienio tortas – su Elza, Olafu, Svenu, arba su visais kartu. Šalia dar gali atsirasti teminiai sausainukai, cake pops arba keksiukai. Personažai ant saldumynų niekada neatrodys pigiai ir nepaliks abejonių dėl jūsų tematikos pasirinkimo.

✨ Teminiai balionai. Geriau vienas didelis teminis balionas, negu tuzinas vienodų veidų ant paserviruoto stalo. Jeigu norite užpildyti erdvę, galite panaudoti balionių girliandą arba užsakyti helio balionus, tik nenukrypkite nuo paletės.

✨ Pramogos ir personažai. Ar kada nors pagalvojote, kad personažas, kurį jūs kviečiate linksminti vaikus, galėtų būti jūsų šventės dekoro elementas? O kartais net pagrindinis ir vienintelis teminis akcentas. Skamba įdomiai. Lažinuosi, kad niekada apie tai nesusimąstėte. Vientisumas visose šventės elementuose visada sukuria geriausią įspūdį, tad programos derinimas prie dekoro nėra tokia jau kvaila mintis 😉 Laimėjimas dvigubas – vaikai susitinka su savo mylimais herojais, o jūs iškeliat savo šventę į profesionalų lygį 🤩