Kas pavogė Kalėdas?!

Ar žinote kas pavogė Kalėdas? Mhh… Sakote kažkas žalias ir pasišiaušęs? Turime du įtariamuosius. Svečias, kuris pasiglemžė mūsų planus ir pakeitė įprastai švenčių metu vykusį šurmulį į ramybės laiką. AR TAI GRINČAS???? O gal tai žalias virusas iškrėtė mums tokį pokštą?!! Kad ir kaip ten bebūtų, abu variantai gali būti tiesa.

Turime jums pasiūlymą 😉 Šias Kalėdas dovanokite vaikams! Tai bent jie apsidžiaugs! O jei jų neturite, įjunkite laiko mašiną ir patys sugrįžkite į vaikystę. Nuoširdžios vaikų emocijos ir džiaugsmas nepavaldžios jokiems virusams! Nėra laiko plepėti ir keikti nelemtingus 2020 metus, kvailiokit ir linksmai leiskit laiką šeimoje. Pasirinkite žaismingą vaikišką Kalėdų tematiką, priderinkite dekoracijas, žaiskite žaidimus, juokaukite, paskambinkite savo artimiesiems, juk svarbiausia laikas kartu!

Grinčo Kalėdų tematika labai išraiškinga. Ji turi savitą nuotaiką ir spalvą, todėl tam, kad sukurti kažką naujo, reikia improvizuoti! Ar žinote kaip pakelti Grinčui nuotaiką? Mes pabandėme pažaisti spalvomis. Šalia klasikinių kalėdinių spalvų panaudojome mėlyną, kuri netik sukūrė apsnigtų kalnų viršūnių iliuziją (visi prisimename, kad Grinčas gyveno ant kalno), bet ir suteikė mūsų dekorui įdomaus kontrasto.

Mūsų kalėdiniai vienkartiniai indai puikiai tiko idėjos išpildymui! Žali puodeliai ir tos pačios kolekcijos lėkštės suderėjo netik tarpusavyje, bet ir su mūsų pagrindiniu herojumi. Tradicinės raudonos ir Kalėdų senelio pavidalo lėkštės suteikė stalui ryškumo, o metalizuotas konfeti, pabiręs po visą stalą – žaismingumo.

MMMM….Keletas saldymunų niekada nepamaišo, ypač jei jie spalviškai dera prie kitų dekoro detalių. Sausainukai ir žele desertai, kurių ir pats Grinčas neatsisakytų paragauti. O ką jau kalbėti apie tortą! Tai visiškas Cake loves vanilla meno kūrinys!

Bet didžiausias mūsų išsūkis neabejotinai buvo balionų siena. Tai mūsų pirmasis eksperimentas, kuriuo galime pasidžiaugti ir pasidalinti. Mūsų kūrybos vaisius nuo maketo iki paskutinio balionų vingio. Tam, kad vakare galėtume užfiksuoti rezultatą ir laimingi pasivaipyti prieš kameras, darbus turėjome pradėti net 3:00 valandą nakties! Be Balionų namai pagalbos mums tikrai nebūtų pavykę! Kartais smagu save įsprausti į kūrybingumo rėmus, nes rezultatai atperka viską, net ir miego trūkumą.

Norite ir jūs išbandyti ką nors nauja ir kūrybingo? Tuomet čiupkite mūsų indus ir kurkite! Pasinaudokite mūsų patarimais arba bandykite derinti patys. O jei vis tik reikalinga pagalba, rašykite mums ir klauskite, mes su mielu noru padėsime jums išsirinkti, priderinti ir įgyvendinti jūsų šventės idėją nuo nulio. Nes mes nuoširdžiai norime, kad jūsų šventės atneštų jums kuo daugiau džiaugsmo, nepaisant nieko 🤗

www.happyu.lt