Valentino diena ,,Be My Donut”

Sakote Valentino diena šiais metais sugadinta? Tikrai ne, kol turite gerą nusiteikimą ir mylinčius šeimos narius šalia! Šiais metais Valentino diena kitokia, nes romantiškos vakarienės restorane jau neturėsime, tačiau galime turėti linksmybes ir daug juoko kartu su savo šeima.

Siūlome jums surengti pikniką miške! Taip, perskaitėte teisingai. Tai padaryti nėra taip jau sunku, užtenka keleto skanių desertų arba milžiniškų spurgų, kelių dekoracijų, vienkartinių indų bei staliuko ir kėdučių. Ir štai jūs turite nuostabų, netradicinį vakarą (arba popietę)! Tokia idėja gal kai kuriems atrodo beprotiška, nes tokiame šaltyje ne kiekvienas įšdrįstų pasėdėti 😀 Tačiau karu su vaikais sušalti neįmanoma. Lipdykite įsimylėjusį sniego senį, mėtykitės balionais arba sniego gniužtėmis, pasišildykite karštos arbatos puodeliu ir pamatysite kaip smagiai praleisite laiką.

O kokia Valentino diena be širdelių! ❤️🤍💜🧡 Pasinaudojome savo širdelių kolekcija, kuri sukūrė itim mielą, švelnų ir šiltą Valentino šventės dekorą. O mūsų idėją ir dekoro detales papildė Happy kolekcijos paveikslėliai. Taip taip, būtent tos iliustracijos, kuriomis išmargintos lėkštės ar servetėlės atsirado ir mūsų dekoro detalėse kaip taguose ar ant padėkliukų. O tokie atsikartojantys elementai paO kokia Valentino diena be širdelių! ❤️🤍💜🧡 Pasinaudojome savo širdelių kolekcija, kuri sukūrė itin mielą, švelnų ir šiltą Valentino šventės dekorą. O mūsų idėją ir dekoro detales papildė ,,Happy” kolekcijos paveikslėliai. Iliustracijos, kuriomis išmargintos lėkštės, mus taip įkvepė, kad jos atsirado ir kitose mūsų dekoro detalėse – taguose, saldumynuose, torto dekore. Tokie atsikartojantys elementai padėjo sukurti vientisą ir gražų stilių. Norite ir jūs pasijusti tikru kūrėju? Tuomet šią kolekcija rasite čia: Happy