Mūsų draugų ratas plečiasi su ,,Talking tables”!

Jei pradėtume kalbėti apie dalykus, kurie mus džiugina, tikriausiai niekada nesustotume. Nuo mažiausios blizgančios žvakutės, kuri verčia mus šypsotis iki jau įvykusios šventės, po kurios laimės ir juoko netruks dar ilgai.

Tačiau šiandien ne apie dar vieną šventę… šiandien apie tai, kad mūsų gretas papildo dar vieni draugai! O tai reiškia, kad ne tik praplėtėme savo draugų ratą, bet ir prekių asortimentą. Todėl norėdami viską greičiau papasakoti, norime jums pristatyti ,,Talking tables”. Juos galime pavadinti tikrais spalvų ir ornamentų asais. Jei pasižvalgytumėte po jų parduotuvę suprastumėte kodėl. Spalvos, sluoksniai, raštai, gėlės, piešiniai, lapelių ir, svarbiausia, viskas taip sodru ir skoninga! Žinoma, yra ir ne tokių margų dekoracijų, tačiau minimalizmą palikime kitam kartui.

Talking tables istorija labai žavi, nes ji prasidėjo nuo vaikystės. Galima sakyti nuo virtuvės stalo. Būdama maža mergaite, Clare dengdavo stalą šeimos šventėms. Laikui bėgant ji pajuto, kaip eksperimentuojant su sluoksniais ir tekstūromis galima priversti dekorą kalbėti! Tikriausiai tuomet ir gimė prekės ženklo pavadinimas.

Iš didelio jų siūlomo asortimento atrinkome kažką visiškai naujo ir savo parduotuvei. Taip mūsų lentynose šalia naujų vienkartinių indų tematikų, netrukus atsiras ir spalvotos stiklinės žvakidės bei stalo žvakės! 

Švelnių spalvų, rožinis, oranžinis, žalsvas ir melsvas stiklas suteik jūsų stalui dar daugiau žavesio.  Derinkite jas kartu ir pamatysite, kokią jaukią atmosferą sukursite. Ne tik vaikų šventėje, bet ir jaukiai vakarienei su šeima sode, draugų susitikime ar romantiškam susitikimui.

Bet Jūsų laukia ne tik tai! Dar daugiau grožybių, spalvų ir ornamentų suguls į naujas kolekcijas. Vasara kvepiantis, fėjų ir drugelių duetas išmargintas gėlėmis. Tikroms svajoklėms, šiek tiek romantiškas, lengvas bet kartu primenantis magišką sodą.

O magiška bus ne tik tai, bet ir naujoji Alisos stebuklų šalyje kolekcija. Čia rasite pasakos personažus, kurie nukels jus į tą stebuklingą vietą, kur keliavo Alisa. Net dvi skirtingos šios temos lėkštės leis pasirinkti tinkamesnį derinį jūsų šventei. 

Nusimato labai magiškos šventės!