Vienkartiniai indai ant Kalėdinio stalo?

Vienkartiniai indai ant kalėdinio stalo skamba neįprastai? Išgirdę kaikurių žmonių nuomonę atrodo, kad taip. Juk kaip atrodys šventinis stalas su vienkartiniais indais.. Mums irgi taip atrodė, bet tik tol, kol neatradome indų, kurių tikrai negėda serviruoti, net ir ant šventinio stalo. Ankščiau galvojome, kad vienkartiniai indai tik piknikui, o dabar tvirtai žinome, kad nebelieka priežaščių jų nenaudoti.

✨Esame įpratę prie didelio kalėdinio stalo su šeima ir 12 patiekalų, todėl vienkartiniai indai mums gali būti tikras ,,išsigelbėjimas”. Susirinkus visai šeimai ir dėliojant indus, kartais pastebime, kad tiek lėkščių namuose net neturime. Tenka ieškoti papildomos lėkštutės, kuri tikriausiai skirsis ne tik dydžiu, bet ir išvaizda. Tai sukels spalvų ir detalių ,,maišatį” ir sugadins stalo dekorą. Vienkartinių indų be problemų užteks visiems! 

✨ Ne vienam vienkartiniai indai dar asocijuojasi su baltomis plastikinėmis lėkštėmis, kurios atrodo ,,pigiai” ir negražiai, tačiau pamirškite tuos laikus, su šiuolaikiniais vienkartiniais indais galima sukurti išties nepaprastą kalėdinį stalą. Kiekvienais metais indus galite keisti pagal naujausias tendencijas ir dizainus. Norite būti madingi ir kiekvienais metais vis kitokie, bet nenorite išleisti solidžios sumos vis naujiems brangiems indams? Jums nereikia pirkti naujų lėkščių, užtenka sudėti akcentus, panaudojus vienkartinius indus, kurie sukurs vis kitokį, šventišką stalo dekorą.

✨ Dar vienas triukas. Jei norite paeksperimentuoti, dekoruojant stalą smagią teminę vienkartinę lėkštę galite tiesiog uždėti ant įprastos lėkštės. Tai netik praskaidrins nuotaiką, bet ir puikiai pasitarnaus ragaujant kelis skirtingus patiekalus.

✨ Kas dar, o taip.. niekas tikrai nepaneigs, kad stalo tvarkymas ir indų plovimas tikrai nėra laukiamiausia šventės dalis. Vienkartiniai indai šventę padarys be jokių rūpeščių. Pamiršite plovimą ir nereikės rūpintis krūva indų kriauklėje.

Ar dar kyla abejonių dėl vienkartinių indų naudos per Kalėdas? Manome, argumentų tikrai pakankamai, kad užsuktumėt į mūsų parduotuvę ir išsirinktumėt sau patinkančią kalėdinę kolekciją!

Nuotraukos @nudemood_photography