Gimtadienis namuose. Tragedija ar puiki proga padaryti kažką kitaip?

Paruošėme jums kelis patarimus, kaip gimtadienį namuose paversti dar viena įsimintina savo gyvenimo švente.

  • Kai gimtadieniui pasirenkame kokią nors naują erdvę, tai savaime sukuria gražias emocijas ir malonų jauduliuką. Tuo tarpu namuose mes būname kiekvieną dieną, tad aplinka jau yra iki skausmo pažįstama ir nuobodi. Taigi, pirmiausiai, labai svarbu namuose susikurti šventinę atmosferą. Apgalvotos dekoracijos ir papuošimai šiuo atveju yra must have. Transformuokite savo namus ir Jūs pamatysite, kaip akimirksniu pasikeis jūsų nuotaika.
  • Užsisakykite arba patys išsikepkite gražius saldumynus. Svarbi sąlyga – pasirinkite vienodą stilistiką/tematiką/spalvinę gamą, kad jūsų stalas atrodytų estetiškai gražus ir suderintas. Jūs net patys neįsivaizduojate, kokie jūs būsite patenkinti savimi, kai pamatysite galutinį rezultatą! Jeigu jums trūksta idėjų, čiupkite bet kurią mūsų indų kolekciją ir semkitės įkvėpimo. Profesionalūs dizaineriai jau padarė visą darbą už jus. Naudokite jų parinktas spalvų paletes, kopijuokite jų dekoro elementus. Net neabejojame, kad kiekviename iš jūsų gali atsibusti profesionalus dekoratorius, jeigu turėsite tokias nuostabias pagalbines priemones.
  • Paserviruokite stalą. Puikus triukas, kurį patys jau kurį laiką sėkmingai naudojame, tai saldaus stalo serviravimas. Jeigu namuose nėra daug vietos, serviruokite tik vieną didelį stalą, prie kurio visi ir susėsite. Stalo viduriuką papuoškite teminiais saldumynais. Jeigu jie susišauks su jūsų pasirinktais indais, jūsų stalas pritrenks visus jūsų svečius, net jeigu tai bus tik patys artimiausieji. Viską užbaikite balionų girlianda virš stalo arba teminių helinių balionų puokšte prie jo. 
  • Įsirenkite teminę fotosesijos sienelę. Tam reikia minimalių pastangų, o džiaugsmo ir juoko dozė garantuota. Jums reikės tik teminio fono, kurį jūs puikiai galėtumėt patys nusipiešti su vaikais, arba panaudoti kokį nors audinį, užuolaidas arba girliandas. Plius kelių atributų smagiam pasikvailiojumui. Tam puikiai tinka teminiai foliniai balionai, juos galima pripūsti heliu arba tiesiog laikyti rankose. Puikus sprendimas būtų ir forminės dekoracijos, kurias jūs kartu su savo vaikais galėtumėt nupiešti ir išpjauti, pavyzdžiui, didžiulė vaivorykštė, lėktuvėlis, žirafa arba bet kas kitas.
  • Na ir, žinoma, pasiruoškite žaisti, kvailioti ir džiaugtis gyvenimu! Nusipirkite kokį nors smagų naują stalo žaidimą (idealu, kad jis irgi tiktų tematikai) ir išbandykite jį kartu su visa šeima. Paruoškite viktoriną, kaukių balių, gražiausio piešinio konkursą, vakare pažiūrėkite filmą. O gal suorganizuokite ZOOM vakarėlį su draugais? Pamatę, kaip jūs pasiruošėt, jie kaipmat įsitrauks į jūsų linksmybes. Patikėkite, diena namuose irgi gali būti kupina įspūdžių. 


Gimtadienis namuose – tai puiki proga praleisti laiką su vaikais. Kartu apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite tematiką, užsakykite dekoracijas. Kartu kepkite ir dekoruokite saldumynus. Kartu serviruokite stalą, arba leiskite vaikui tiesiog pačiam tai padaryti. Su mūsų indais net vaikui suklysti neįmanoma, o įsivaizduokite, kaip jis savimi didžiuosis!