Party Deco

Jau spėjote susipažinti su trejais mūsų draugais. Šiandien ne ką mažiau džiaugiamės galėdami pristatyti Jums dar vieną šeimos narį! Istorija buvo tokia, kad ir kaip prieš kiekvieną šventę ieškome naujų idėjų ir galvojame, kaip galime Jus dar nustebinti. Taip ir šį kartą ruošiantis Helovino šventei negalėjome nepastebėti. Tai Party Deco!


Jų išskirtinė Helovino kolekcija pavergė mūsų širdis. Išradinga, madinga ir be proto miela, kurią jau spėjo pamilti ir dekoratoriai visame pasaulyje. 


Party Deco tiesiog neįmanoma nepastebėti. Jų kolekcija mus sužavėjo savo mielais personažais. Linksmi skeletai balionai, grakščios katytės ar be proto mieli vaiduokliai, o kur dar pilna saldumynų pinjata – vaiduoklis ar stilingi maišeliai saldainiams rinkti! Jų idėjos nenusileidžia net geriausiems pasaulinio lygio prekių ženklams. Nenuostabu iš kur jie semiasi įkvėpimo. Bet mes džiaugiamės, kad Helovinas su Party Deco nuo šiol gali būti mielas ir džiuginantis visus vaikus. 


Tačiau jų madingumas dar ne vienintelis pliusas,  jie puikiai moka balansuoti tarp kokybės ir kainos. Nepaisant to, kad semiasi geriausių idėjų ir leidžia mums lengvai susikurti gražią šventę, jų prekės yra prieinamos kiekvienam. Todėl mes džiaugiamės papildydami savo parduotuvę jų stilingais produktais ir nuoširdžiai juos rekomenduojame Jums.  Tad ruoštis Helovinui galite pradėti jau dabar!

Visas Helovino prekes rasite mūsų kolekcijoje ,,Helovinas”  
Sekite mus ir instagram @happyu.lt