Meri Meri

Ar kada nors bandėte įsivaizduoti vietą, tarsi atskirą pasaulį, kuriame šventės nepakartojamo grožio, kurių metu jautiesi tarsi magiškame pasaulyje.. ✨ Jei taip, tuomet turime džiugią naujieną, nes mes Jums atvežėme stebuklų! O jei visai atvirai, tas stebuklas šį kartą tai vienas žinomiausių šventinių dekoracijų prekės ženklas pasaulyje, Meri Meri.

Meri Meri vienkartiniai indai ir dekoracijos ne šiaip sau gražūs, jie sukurti atsižvelgiant į Jūsų norus ir temą. Norite savo vaikučiui surengti nepamirštamą šventę vienaragių tema? Princesės, o gal piratų ar povandeninio pasaulio? Jums nereikia galvoti kokia tema nustebinti šį kartą savo svečius ar mažylį, nes tuo už Jus jau pasirūpino Meri Meri.

Šį prekės ženklą galime vadinti rodančių pavyzdį, kuriuo seka ne tik geriausi pasaulio dekoratoriai, tačiau ir kiti dekoracijų kūrėjai. Jie nuolat atnaujina savo kolekcijas ir kuria naujas. Jų spalvų deriniai ir sprendimai originalūs. Meri Meri – tai nepriekaištinga kokybė visame kame.

Jau virš 30 metų jie kuria ir tobulina savo vaizduotę kurdami stebuklus. Meri Meri įkūrėja pasakoja: “I’ve always loved the process of coming up with an idea and bringing it to life. Imagination is freedom”. Lt vertimas. (,,Aš visuomet dievinau procesą nuo idėjos sukūrimo iki jos įgyvendinimo. Vaizduotė yra laisvė”.)

Kas galėjo pagalvoti, kad jų istorija prasidėjusi nuo rankų darbo pasveikinimų kortelių gali pasiekti visą pasaulį. Meri Meri tarsi magiškas pasaulis, kuriame pilna piešinių, karpinių, siuvimo ruošinių ir apskritai nenustojantis gamybos procesas, tikriausiai todėl jų produktai ir yra tokie nepakartojami, nes priderinami kiekvieno skoniui ir šventei!  Todėl džiaugiamės galėdami pasiūlyti šį stebuklą ir Jums!

Visas dekoracijas ir pavyzdžius kaip ir kur galima panaudoti šias dekoracijas galite rasti mūsų instagram profilyje: @happyu.lt