Loop by Frankie

Mes, Happy U, atėjome su noru padaryti Jūsų šventes stilingas, gražias ir originalias be jokio didelio vargo. O kaip mes tai ruošiamės padaryti? Galime tik pasakyti, kad turėdami tokius draugus kaip Loop by Frankie tapo visai nesudėtinga.

Loop by Frankie tai džiaugsmo ir laimės atradimas mažuose dalykuose. Jie tiki, kad gyvenimas yra spalvotas. Prekės ženklas, kuris pasižymi ne tik vienais kokybiškiausių prekių, bet savo spalvomis ir dizainu sukuria nepaprastą šventinę atmosferą ir užtikrina gerą nuotaiką visiems šventės svečiams! 

Šis prekės ženklas atkeliavo pas mus tiesiai iš Portugalijos. Jų autentiškumas ir spalvingumas suaugusiems sugrąžina vaikystės prisiminimus, o vaikams atneša nepamirštamą šventę ir džiaugsmą! Tikrai ne naujiena, kad dekore žaisti su ryškiomis spalvomis gali tapti visai sudėtinga, tačiau panašu Loop by Frankie atrodo tai ne problema. Jie moka tarpusavyje spalvas suderinti taip, kad stalas visada atrodys skoningai ir originaliai.

Visas dekoracijas ir pavyzdžius kaip ir kur galima panaudoti šias dekoracijas galite rasti mūsų instagram profilyje: @happyu.lt