Kas yra Happy U?

Sveiki atvykę į mūsų laimės pilną pasaulį! Jei dar nežinote iš kur ta laimė, tai kviečiame šiek tiek susipažinti. Čia galite įsigyti išskirtinių vienkartinių indų bei nepaprasto grožio dekoracijų savo šventei. Pamatysite, kad dekoratoriais būti ne taip ir sudėtinga, kai stalą puošia specialiai dizainerių kurti indai. 

Kodėl Happy-U paklausite? Na, iš dalies pavadinimas jau šiek tiek atskleidžia. Laimė, tai juk kiekvieno žmogaus gyvenimo tikslas, kuris susideda iš daugybės džiuginančių akimirkų. Neslėpsime, čia rasite pilną glėbį šypsenų!!! Norime Jūsų šventes paversti ne tik gražias ar išskirtines, bet ir kupinas laimės.

Per ilgą laiką dirbadami su švenčių organizavimu supratome, kad vaikystė tai stebuklingas etapas, kurio prisiminimai ypatingai svarbūs, todėl siekiame, kad jie taptų magiški ir pilni šypsenų!  Happy U, tai ne tik produktas, tačiau emocija, kurią siekiame padovanoti Jums, ypatingai vaikams. Mes norime, kad kiekvienas gautas ir išpakuotas siuntinukas taptų tikra švente, dėl kurios Ta proga būtų dar labiau laukiama! Todėl tikime, kad ši laimės vaivorykštė pasieks kiekvieną ir taip kartu sukursime išskirtines, stilingas ir kiekvienam prieinamas šventes! 

Nuo Happy U idėjos pradžios, mums itin svarbus ATVIRUMAS ir NUOŠIRDUMAS. Jei sakysime, ,,geriausias produktas”, tai dėlto, kad patys tikime jo kokybe ir nuoširdžiai tuo dalinamės. 
Todėl PRODUKTO ir KOMUNIKACIJOS KOKYBĖ mums taip pat be galo svarbi. Jei reikės patarsime, jei kils klausimų – atsakysime ir darysime viską, kad Jūsų užsakymas pasiektų adresatą be jokių nesklandumų. 
KŪRYBIŠKUMAS IR INOVATYVUMAS, taip pat labai svarbus aspektas. Mes siūlome Jums tokius produktus, kurie palengvins Jūsų asmeninį kūrybinį kelią, organizuojant savo vaikui gražią ir įsimintiną šventę. Mūsų produktai yra stilingi ir šiuolaikiški, atitinkantys šviežiausias švenčių organizavimo tendencijas visame pasaulyje, todėl kurti dekorą ir būti išskirtiniais su jais ypač lengva. 
Kas dar? Tikriausiai prie visko pridėti galime tik LAIMĘ ir ŠYPSENĄ! Visada puoselėsime idėją, kad ne tik kiekviena šventė turi būti kupina laimingų emocijų, bet ir kiekvienas mūsų supakuotas siuntinukas 
Nes Happy U kuria laimingas istorijas!